Kuulujutud

Siin lehel on Sul võimalus jagada oma kogemusi teistega. Kogu see teekond iseendasse võib välja tuua vanad valud (paranemiseelne kriis) ja see võib olla hirmutav ja põgenemissoovi tekitav. Aga see on osa loomulikust protsessist  ja aitab kaasa tervenemisele.  Kui Sina oled seda kogenud, siis oleks tore kui Sa julgustaksid neid, kes seda teekonda alles alustavad. Kui sa seda soovid muidugi.

Kogemusi võib jagada samamoodi ka massaaži ja reiki kohta.

Selleks, et Sinu kogemus jõuaks kuulajani, klõpsa viidale KIRJUTA MULLE ja kirjuta see minule. Kui sa soovid seda teistega jagada, siis lisa see soov ja see jõuab vajajateni. Soovi korral ei avalikusta ma ka nime, piisab nimetähtedest.

Miks kuulujutud? Aga sellepärast, et tegemist ei ole teaduslikult tõestatud faktidega, vaid kogemustega millest kuuleme teistelt inimestelt. Ja see mida me kogeme ei saa olla kunagi vale. Niisiis jaga julgesti.

 

Poleks eladeski uskunud, et niimoodi on võimalik iseendaga töötada.
M.

Olin puntras oma elu ja probleemidega. Juhuslikult kuulsin, et Piibe teeb nõustamist ja psühholoogilist teraapiat. Kurtsin oma muresid ja käisin tema juures mõned korrad ning ma sain abi.
Mare

Olen oma elu jooksul kasutanud paljude massööride abi ja sellest tulenevalt on ka mõningaid võrdlusmomente. Piibe juures olen käinud juba hea mitu aastat. Esimene asi mis mulle meeldis oli see, et ta lihtsalt „mõjus“ mulle hästi. Ta on väga soe ja tore inimene ja mis kõige tähtsam – tema käed sobisid mulle. Vahel võib massöör küll tehniliselt olla väga hea, kuid tema ja kliendi energiad lihtsalt ei klapi omavahel. Minule sai kohe esimesel korral selgeks, et olen endale saanud toreda ihuterapeudi.
Piibe on aidanud mul ka oma negatiivseid ümber hinnata positiivseteks, kasutades hüpnoteraapiat. Hüpnoos tundus algul küll veidi hirmutav, kuid osutus tegelikult väga turvaliseks ja vabastavaks kogemuseks. Tuleb lihtsalt leida see aeg enda jaoks.
Olen Piibe juures saanud ka Reikit ja see oli üks huvitav kogemus. Tema kätest kiirgab eluenergiat mis on rahustav ja tervendav.
Soovitan soojalt seda kõike kogeda.
Marina

Mis mind massaaži ajal kõige rohkem üllatas oli see kuidas ta pani mind tundma, et talle tõesti meeldib see, mida ta teeb!
Madis 

Piibe on minu kursuseõde, kellega õppisime koos 3 aastat. Ma olin kooliväliselt käinud teraapias 9 kuud ja kuidagi täiesti paigal tammunud. Mu muresid oli kuulatud, mind oli juhendatud ja kuidagi lahendusi ikka ei olnud. Ja sel märtsi seminaril sattusin ühte gruppi Piibega. Tema lausele „Sa ei ole süüdi“, saabus minust vastus. See oli vastus ühe hetkega, mida ma olin otsinud käies iga nädal teraapias juba 9 kuud. Ja seal see oli, nii lihtne ja selge. Sel hetkel ma mõistsin. Piibe, sa olid just see ainus ja õige inimene, kes avas minu maailma. Ja muidugi käisin ma edasi enda teraapias ja jälle jäin kinni. Ja Piibe lause oli taas see, mis muutis minu maailma. Tema julgustus, tema olek, see üdini turvaline ja empaatiline. See miski, mida Sa vajad. Sel hetkel toetas ta mind, selle sõnaga ja selle tundega, mis andis mulle minu. Aitähh Sulle Piibe, et Sa oled olemas olnud. Ja ma kindlasti sõidan Su juurde, sest loobuda sellest, et on kuskil keegi, kes toetab, ju ei saa.

Edith

Tänan, et aitasite mul sammukese edasi oma tunnete sasipuntras. Aitasite mul näha asju, mida ise ei osanud näha.

Ly

Kui aastaid tagasi sõlmisin lahti ühe tamme ahistanud nööri, siis Piibe sõlmis lahti mind ahistanud negatiivsed mõttemustrid.
Piibe juurde jõudmine oli kui koju jõudmine.
Reiki, hüpnoteraapia ja massaaži koosmõju on maagiline, avav ning kergendav.
Piibe targad ja usaldusväärsed käed ning erk mõttetaju tekitavad tunde, et minu keha ja minu vaim ongi minu kodu.

Jõudsin koos Piibega lõpuks koju, enda koju.
Tuhat tänu selle eest!

Ülle

Kaks ja pool kuud pole normaalselt saanud sokke jalga ja jalast, istuda ei saa, autosõit üle poole tunni on piin. Nii suur oli valu vaskus jalas, mis pidi väidetavalt seljast jalga kiirgama.. Arstide sõnul on seis lõikuse ja mittelõikuse vahel kõikumas.   Peale esimest massaaži õnnestus järgmisel hommikul täiesti normaalselt sokid jalga saada. See tunne oli nii hea, et tegin seda lausa kaks korda.

Aigar

 Siit saad lugeda ühe ajakirjaniku kogemuslugu hüpnoosist, mis ilmus ajakirja „TIIU“  2015a.augustikuu numbris