javeel

Hüpnoteraapia / Nõustamine

Iga su probleem on blokeering su energiasüsteemis ning see on seotud nii mõtete kui kehaga, aga ennekõike tunnetega. Blokeeringud, mis sisaldavad selliseid negatiivseid tundeid nagu viha, hirm, häbitunne, süütunne, sõltuvus, argus, perfektsionism, pärsivad tohutul hulgal energiat, mida sa võiksid palju otstarbekamalt kasutada.

Kui energiablokeeringud on kõrvaldatud, hakkab energia vabamalt voolama. Sinu tegelikel annetel, teadmistel ja talendil on võimalik siis paremini avalduda. Suhted teiste inimestega muutuvad, tunned suuremat rahu ja tasakaalu. Võid märgata muutusi ka oma kehas ning vanade valude ja sümptoomide kadumist, kuna kontakt Kõrgema Mina energiaga on iseenesest tõhusa ravitoimega.

See muutuste jada, mis saab alguse teraapia ajal, võib jätkuda ka hiljem. Võimalik, et sa hakkad paremini aru saama, millised on su tõelised vajadused, ja nägema selgemini oma elu mõtet. Märkad võimalusi, kuidas luua endale just selline elu nagu sa soovid.

Kas poleks tore olla selline inimene, kellest sa ise lugu pead? Selleks ei pea sa olema täiuslik ja veatu. Parim, mis sa teha saad, on olla sina ise. Fantastiline on olla iseendaga kontaktis, tunda end iseenda juures KODUS olevat ja elada just sellist elu, mis on su olemusega kooskõlas.

Sa oled ainulaadne - maailmas pole teist sinusugust inimest ja vabanedes oma energiablokeeringutest jõuad lähemale iseendale nii nagu sa tegelikult oled.

Iga inimene tahab tunda, et ei ela selles maailmas niisama, vaid ta elul on mingi mõte. Kui sa tunned, et sul puudub julgus olla sina ise ja sa ei ole sellega rahul, siis on see teraapia just sinule.

HÜPNOOS e.muutunud teadvuse seisund.

Mis on hüpnoos?

See on üks võimalikest töövahenditest õppimaks tundma iseennast ja saamaks kontakti oma alateadvusega. Alateadvus on nagu jäämäe veealune osa, see on palju mahukam kui teadvus ja samal ajal meie eest varjatud.

Seansi ajal viibib klient osa  teraapiaajast muutunud e. meditatiivses teadvuseseisundis. Muutunud teadvuseseisundis on  kergem kuulata ja mõista keha sõnumeid ning  kergem vabastada kehapingeid.

Aju töötab siis teisiti kui argiteadvuse tasandil ning teraapia on efektiivne, kuna alateadvusele on vabam juurdepääs, psüühika on muutustele vastuvõtlikum ning  tunde- ja mõtteblokeeringuid on kergem kõrvaldada. Sul on võimalik oma sisemaailma kaudu rännata ajas ja ruumis ning minna tagasi sündmuste juurde, millest probleemid on alguse saanud - taaskogeda lapsepõlve, looteiga või eelmisi elusid, et vabastada tundeid ja muuta mõttemustreid, mis takistavad sul oma praeguses eluperioodis olemast harmoonias ja tasakaalus.

Alateadvus on alati valmis teiega suhtlema, kui te seda siiralt soovite. Alateadvus hoolitseb teie eest alati, kuid teeb seda omal moel, toetudes elu jooksul saadud kogemustele. See tähendab, et ta teeb nõnda, nagu te ise teda tegema olete õpetanud. Ja seega teab meie alateadvus meist ja meie eluliselt tähtsatest kavatsustest oluliselt rohkem kui me arvame.

Hüpnoos on täiesti loomulik olek, selles ei ole midagi uut. Enamik inimesi on hüpnoosiolekus kaks-kolm korda päevas ja nad ei pruugi seda isegi hüpnoosiseisundiks lugeda. Näideteks on:

  • unistamine,
  • millegagi nii hõivatud olemine, et te ei märka isegi enda ümber aset leidvaid sündmusi,
  • millegagi  hõivatud olemine ja ajataju kaotamine,
  • jõudmine teekonna lõppu mäletamata teekonnal asetleidnut.

  Hüpnoos on täiesti ohutu. Pole ühtegi dokumenteeritud juhtu, kus keegi oleks hüpnoosis olles mingil moel viga saanud.

  Tegelikult pole olemas n.ö hüpnoosis olemise tunnet. See ei sarnane magamisele, isegi kui hüpnoosis olemine lõdvestab klienti nii kehaliselt kui vaimselt. Klient on teadlik kõigest, mis teda ümber toimub, kuid see lihtsalt ei sega teda.

  Hüpnoosile allub ligemale 95% inimestest. Erinevad inimesed lähevad erineva sügavusega hüpnoosiseisundisse, kuid hüpnoteraapia eelised ei sõltu hüpnoosi sügavusest.

  Erinevalt mõnede telesaadete jäetud muljest, omab klient alati täielikku kontrolli selle üle, mida ta hüpnoosis olles ütleb ja teeb.

  Ainus inimene, kes inimest hüpnoosi viia saab, on tema ise. Hüpnoterapeudi tööks on vaid juhendamine ja aitamine, kuid reaalsuseks saab seda teha  vaid klient ise. Ja klient peab soovima selle sündimist.

  Klient võib end hüpnoosist mistahes hetkel ise välja tuua.

    Hüpnoterapeut ei saa panna klienti tegema midagi sellist, mida klient ei taha. Jällegi tähendab see, et kõik on kliendi täieliku kontrolli all.

    Hüpnoterapeut ei saa hüpnoosi ajal panna kedagi ütlema midagi sellist, mida nad ei taha öelda: seega on ka kõik kliendid saladused kaitstud ... väljaarvatud muidugi juhul, kui ta neist ise rääkida tahab. (Pidage meeles, et hüpnoteraapiaga kaasneb kliendi jaoks ka täielik konfidentsiaalsuse garantii.)

  Hüpnoos iseenesest ei saa teha muud, kui aitab lõdvestuda. Kuid kui seda kasutatakse teraapia vormis, nt hüpnoteraapia, siis on see täiesti turvaline ja loomulik. See aitab inimesel kasutada oma enda mõttejõudu oma ellu positiivsete muudatuste sisseviimisel.

Pidage meeles: laval aset leidva hüpnoosi eesmärgiks on meelelahutus. Hüpnoteraapia eesmärgiks on tervendamine!

javeel